Sraz 2022

TERMÍN: 3.-5.6.

MÍSTO: Autokemp U letadla - Seč

POČET VOZŮ: 32

POČET ČLENŮ: 38 (z toho 7 bez vozů) 1 mimoklubové auto

Když jsem po 14. hodině dorazil, "Stará garda" již byla na místě. A postupně se přidávali další, takže již večer bylo v kempu asi 20 aut.

Hlavní bouřky přešly během noci, další posádky již přijížděli do suchého. Burza byla letos okořeněna výprodejem starých zásob syna po majiteli mk2 a mk3.

Celkem dorazilo 19 Mk1, 4 Mk2 a 9 Mk3. Angliáři měli nulové skóre.

Ve 14:30 vystartoval první vůz do soutěže o Cortináře srazu. A letos byla vypečená...kromě orientace totiž byla obohacena o jízdu pravidelnosti, kvíz, a pro některé i dobrodružnou doušku. Když jsem při zahájení z legrace zmínil driftování kolem sloupu zastávky autobusu, netušil jsem kolik lidí to vezme vážně.....ale zase mnoho z vás má o zážitek víc. Do poznávačky jsem zas zamotal pěknou hajzlovinu, takže gratulace těm 3 lidem, co poznali papírovou vložku mezi skla zadního světla u mk1. Déšť se přihnal až po skončení soutěže.

Večer pod střechou proběhlo vyhlášení soutěží - Největším znalcem součástek se ukázal Pavel Pavelec. Káru srazu obdžela Mk3 Jardy Hořeního, který Cortina sraz navštívil poprvé, přestože se jedná o dlouholetého cortináře. Jízdu zvládl nejlépe Standa Bordovský, který se stal i celkovým vítězem soutěže.

Kára srazu 1. místo

Kára srazu 2. místo

Kára srazu 3. místo

Díky všem kdo se na sraz přijeli podívat.

Martin Šátka

Fotografie - Bára Hrubá, Míra Silovský, Martin Nebeský, Martin Šátka,

Více fotek na klubovém fóru

Těšíme se za rok